torsdag 10. januar 2013

Om laivenVaskelapp

Dette er en ordentlig laiv, med roller, relasjoner og plott. Forskjellen er at til denne carnivale-inspirerte laiven vil det være et publikum som ikke er på laiv, men som er besøkende på black moon fun fair festen på Månefisken. Det vil også være sceneshow med diverse burlesk-artister som er en del av karnevalet på papiret, men ikke som spillere. Tanken er at laiv-deltakerne er faktiske omreisende karnevalsfolk, og dette er en ny dag med et nytt show. Det innebærer at rollene gjerne har flere oppgaver, det ene øyeblikket skal the bearded lady vise seg fram, det neste hjelper hun til med en av de andre artistenes opptreden. Karnevalsfolket har sine relasjoner og intriger, noe som innebærer at det er spill både foran og bak scenen for deltakerne. 

Spillestil
Vi ønsker at de dramatiske scenene gjøres dramatiske, gjerne der det er flere til stede. Det er ikke dermed sagt at man ikke kan ha stille / privat spill, men vi ser for oss grandiose gester, høyt volum og lidenskapelige følelser, ikke bare inni deg, men også synlig for omverden. 
Ønsket om spillestil henger sammen med tre faktorer:
- burlesk-settingen som vi er en del av, som gjør at det er en naturlig tilnærming
- arrangementet rundt: det vil være mange mennesker, musikk og en del støy, og for å holde laiven samlet må vi ta plass i mengden
- det er gøy å være en drama-queen innimellom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar